Cum arată un iPhone 6 de 3,1 milioane de euro

Cum arată un iPhone 6 de 3,1 milioane de euro

Telefonul e din aur şi diamante

O companie care modifică produse obişnuite pentru a le face în adevărate bijuterii a creat un iPhone 6 pe care-l vinde pentru 2,3 milioane de lire sterline.

Ştiri pe aceeaşi temă

Goldgenie a luat un iPhone 6 şi l-a inclus în noua sa colecţie, numită Diamond Ecstasy Collection. Telefonul a fost ornat cu aur de 24 de karate, aur roz, platină şi sute de diamante.

Goldgenie se laudă că a făcut telefoane la comandă pentru Elton John, familia Beckham, P.Diddy şi alţii. Din acest motiv, iPhone-urile din colecţia Diamond Ecstasy încep de la 10.000 de lire sterline şi ajuns la preţul exorbitant de mai sus.

Dar telefoanele pot avea aproape orice piatră preţioasă, de la safire, topaz, rubine, turmaline şi tanzanit. Clienţii sunt chiar încurajaţi să participe în designul telefonului pentru a se asigura că este fix după gusturile lor.

Pentru că nu mai sunt telefoane, ci bijuterii, acestea nu mai vin în carcasa lor originală, ci într-o cutie de stejar finisat.

Puteţi vedea în imagini unul dintre aceste iPhone-uri exclusiviste.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările