Câteva idei despre cel mai puternic dispozitiv Huawei, P40 Pro+

Câteva idei despre cel mai puternic dispozitiv Huawei, P40 Pro+

Steve Lai

În urmă cu ceva timp, am participat la o discuţie cu Steve Lai, Marketing Expert în zona de Handset Business, pentru Huawei, despre cel mai performant dispozitiv (nepliabil) al Huawei de până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost un interviu de aproximativ o oră, cu jurnalişti din mai multe ţări, în cadrul căruia Steve Lai a răspuns întrebărilor şi a prezentat noul telefon al producătorului din Shenzhen. Ideile principale obţinute în urma întâlnirii sunt:

-Huawei P40 Pro+ vine cu 3 microfoane direcţionale, amplasate în puncte diferite ale dispozitivului: unul în partea de sus, unul în partea de jos şi ultimul poziţionat pe spate. Asta face ca înregistrarea sunetului să fie mult mai bună decât până acum, iar Lai a pus aici accentul pe conţinutul pe care îl postezi în social media şi cum devine acesta mai bun odată cu un sunet superior.

-S-a vorbit şi despre Multi-Screen Collaboration, acea nouă funcţie pe care Huawei o promovează utilizatorilor de business, celor care vor să îşi utilizeze cu uşurinţă telefonul şi atunci când sunt pe laptop şi pe care am discutat-o şi în review-urile noastre pentru laptop-urile companiei.

-Lai spune că foarte multe din funcţionalităţile telefonului au stat chiar şi un an în faza de beta testing, pentru a asigura că acestea vor fi excelente pentru consumatori.

-În ceea ce priveşte capacităţile de fotografie ale device-ului, Lai a subliniat integrarea sa cu inteligenţa artificială şi faptul că Huawei continuă să lucreze la această funcţie. Faptul că producătorul din Shenzhen merge în această direcţie nu este o surpriză, mai ales când remarcăm câteva dintre lucrurile integrate în gama P40, precum posibilitatea de a elimina reflecţiile dintr-o fotografie sau persoanele din fundal.

-Bineînţeles, Lai a confirmat şi faptul că Huawei lucrează în continuare din greu la HMS, suita de servicii personale ale companiei, care înlocuieşte Google Services şi din care face parte şi AppGallery, magazinul de aplicaţii personal al chinezilor.

Cui i se adresează Huawei P40 Pro+

În ceea ce mă priveşte, am fost interesat să aflu cui i se adresează acest tip de dispozitiv, pentru că acest lucru nu mi-a fost clar până acum nici în ceea ce priveşte S20 Ultra, rivalul de la Samsung. Astfel de dispozitive sunt extraordinare, oferă tot ce ţi-ai putea dori pe un smartphone, însă m-am întrebat de la lansarea lor dacă ar merita diferenţa de preţ dintre un P40 Pro şi un P40 Pro+ de exemplu.

Răspunsul lui Lai a fost unul edificator: P40 Pro+ este un device pentru cei care vor să deţină un telefon excelent, din toate punctele de vedere. Fie că vorbim de cameră, autonomie, viteză, ecran sau putere, P40 Pro+ pare să fie într-adevăr un telefon care nu îţi lasă motive pentru a te plânge (cu excepţia preţului, evident). Huawei a creat un all-rounder, un dispozitiv bun la toate, care îţi oferă tot ce ai nevoie şi puţin mai mult.

Pentru moment, nu ştiu dacă P40 Pro+ va sosi şi în România. Dacă o va face, mă aştept să vină într-o cantitate limitată, cam cum a fost cu lansarea lui Mate 30 Pro, mai ales că eu cred că cel mai mare rival al acestui super telefon de la Huawei este chiar fratele mai mic, Huawei P40 Pro, care este un telefon superb şi al cărui review îl puteţi citi aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: