Ambele modele de iPhone 6 vor fi prezentate la evenimentul din septembrie

Ambele
modele de iPhone 6 vor fi prezentate la evenimentul din septembrie

Ambele iPhone-uri vor fi lansate în septembrie

Apple urmează să lanseze două modele de iPhone anul acesta, unul cu ecran de 4,7 inch, altul cu ecran mai mare, de 5,5 inch. Ambele telefoane vor fi prezentate în septembrie, potrivit WSJ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zvonurile anterioare sugerau că iPhone 6 de 4,7 inch va fi lansat în septembrie, urmând ca versiunea cu ecran de 5,5 inch să fie lansată o lună mai târziu, simultan cu ceasul inteligent iWatch.

Se presupune că ambele modele de iPhone 6 vor veni cu aceeaşi rezoluţie, însă nu se ştie exact care va fi aceasta. Unele voci din industrie vorbesc de 1704x960, iar altele sugerează display-uri 2K.

Noul iPhone 6 va veni cu procesorul Apple A8, dezvoltat de compania din Cupertino, şi va fi bazat pe aceeeaşi arhitectură de 64 de biţi. Procesorul va fi folosit şi în noile iPad-uri.

Telefoanele vor primi şi mai mult RAM faţă de modelele anterioare, iar camera va fi şi ea îmbunătăţită, primind un sistem de stabilizare electronică. Deocamdată nu se ştie dacă Apple va mări numărul de megapixeli sau dacă va păstra configuraţia de 8.

iWatch, ceasul inteligent de la Apple, şi-ar putea face şi el apariţia pe scenă tot în septembrie, alături de iOS 8. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările