Povestea aplicaţiei Zoom. Eric Yuan a creat platforma drept dovadă de iubire

Povestea aplicaţiei Zoom. Eric Yuan a creat platforma drept dovadă de iubire

Zoom este una dintre cele mai populare aplicaţii din lume

Zoom este una dintre cele mai populare aplicaţii ale momentului. De la începutul Pandemiei, numărul de utilizatori a crescut semnificativ, iar conferinţele video au devenit o necesitate, atât pentru cursurile copiilor de la şcoală, cât şi pentru persoanele care lucrează de acasă. Interesant este că Eric Yuan nu şi-a propus să aibă atât de mult succes cu aplicaţia, ci a creat-o pentru că îi era dor de iubita lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi este o platformă lansată acum 9 ani, Zoom a devenit cunoscută la începutul anului 2020. Fondatorul ei a povestit într-un interviu cum i-a venit ideea să lanseze pe piaţă o astfel de aplicaţie:

„M-am gândit pentru prima dată la Zoom când eram student, în China, şi făceam în mod regulat călătorii cu trenul, de câte zece ore, pentru a-mi vizita iubita, care acum este soţia mea. Am detestat acele drumuri şi m-am gândit la alte moduri în care aş putea să-mi văd iubita, fără să mai călătoresc‟, a spus Yuan.

Citeşte aici cum a reuşit acesta să ajungă în SUA şi să dezvolte una dintre cele mai populare aplicaţii din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările