Logitech G lansează căştile wireless de gaming G435

Logitech G lansează căştile wireless de gaming G435

Căşti wireless Logitech G435.

Logitech G435 sunt concepute pentru noua generaţie de gameri - sunt uşoare, vin în trei variante de culoare, sunt proiectate şi dezvoltate în mod sustenabil şi oferă suport multi-platform.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântărind doar 165 de grame, Logitech G435 sunt uşoare şi îndeajuns de confortabile pentru a fi purtate întreaga zi, cu un design optimizat pe mărimile „small” şi „medium”, fiind prevăzute şi cu o funcţie opţională ce limitează volumul.

G435 sunt cele mai sustenabile căşti wireless produse până acum de Logitech, fiind certificate CarbonNeutral. 

Piesele din plastic sunt, în proporţie de peste 20%, realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din păduri certificate FSC. 

Cu posibilitatea de conexiune wireless LIGHTSPEED 2.4GHz, dar şi Bluetooth, gamerii pot utiliza căştile pe orice dispozitiv – PC, telefon, tabletă sau Play Station. Prin tehnologia LIGHTSPEED Wireless căştile se conectează la PC sau consolă printr-un adaptor USB-A 2.4 GHz. 

Echipate cu drivere de 40 mm, căştile G435 oferă un sunet imersiv, în timp ce microfonul încorporat cu tehnologie dual beamforming elimină nevoia de a folosi un microfon cu braţ. Microfonul încorporat asigură reducerea zgomotului de fundal, iar vocea utilizatorului este amplificată.

Noile căşti sunt disponibile în trei variante de culori vibrante (Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry şi Off-White & Liliac). Acestea au incluse indicatoare tactile Braille pe părţile laterale, pentru o folosire mai uşoară în cazul celor cu deficienţe de vedere.

Căştile Logitech G435 sunt disponibile la precomandă începand cu 14 septembrie. Din luna octombrie 2021 sunt disponibile pe site-ul logitech şi în magazinele partenere, la preţul de 399 lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările