Google va folosi cele mai noi procesoare AMD EPYC pentru virtualizare - VM Tau

Google va folosi cele mai noi procesoare AMD EPYC pentru virtualizare - VM Tau

Procesor AMD EPYC (Milan) 1P .

Google Cloud a anunţat ieri, 17 iunie, implementarea maşinăriilor virtuale Tau optimizate pentru diverse sarcini de calcul. Maşinile virtuale Tau oferă utilizatorilor un mix de performanţă, implementare rapidă şi preţ accesibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Construită pe cele mai performante procesoare AMD EPYC, prima generaţie a familiei Tau VM oferă cele mai bune rezultate pentru raportul preţ-performanţă fiind accesibilă multitudinilor de activităţi, pe lângă serviciile de cloud. 

Maşinile virtuale bazate pe procesoarele AMD EPYC păstrează compatibilitatea „x86”, astfel încât utilizatorii nu trebuie să risipească resurse tehnice şi timp pentru reproiectarea aplicaţiilor. 

Sunt disponibile mai multe configuraţii de VM, una dintre ele poate avea până la 60vCPU pe VM şi 4 GB de memorie pe vCPU, oferind flexibilitatea de care au nevoie clienţii pentru a controla costurile.
 

Testarea independentă a maşinii virtuale Tau de către clienţi şi partenerii Google Cloud indică câştiguri semnificative de performanţă faţă de ofertele de procesare existente de la alţi furnizori de cloud. Companii precum Snap Inc. şi Twitter, caută în permanenţă modalităţi de a reduce costul total de proprietate (TCO) al serviciilor de infrastructură.

Pe măsură ce afacerile lor se dezvoltă rapid (cu sute de milioane de utilizatori zilnici pe fiecare platformă), Snap şi Twitter au nevoie de putere de calcul concepută pentru a-i ajuta să ţină pasul cu numărul în creştere al clienţilor. Testarea independentă a noilor maşini virtuale Tau de către clienţii şi partenerii Google Cloud demonstrează câştiguri de performanţă semnificative faţă de ofertele de procesare existente de la alţi furnizori de cloud. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările