Firefox tocmai ţi-a uşurat munca pentru a-ţi proteja intimitatea online

Firefox tocmai ţi-a uşurat munca pentru a-ţi proteja intimitatea online

Mozilla împlineşte 10 ani şi are un truc nou pentru browser.

Intimitatea online este un lucru pe care îl protejezi cu greu, dar Mozilla a făcut mai uşor ca folosind Firefox să îţi ţii ascuns istoricul de privirile altora. Iată ce funcţionalitate introduce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printr-un nou update adus popularului , browserul devine mai eficient în a vă ascunde activităţile desfăşurate online. Nu este exclus să împărţiţi un PC cu o persoană cum nu este absurd să vă doriţi ca acea persoană să nu vadă pe ce site-uri aţi intrat într-o zi sau alta.

Dacă sunteţi în căutarea unui inel de logodnă, surpriza se reduce la zero atunci când persoana iubită vă accesează istoricul browserului sau când acesta din urmă este foarte eficient şi vă afişază istoricul de autocompletare. Partea tristă este că nu arată foarte credibil nici un browser cu istoricul complet şters. Din acest motiv, noul Mozilla Firefox include un modul de şterge selectivă a istoricului activităţilor desfăşurate online.

Printr-un buton intitulat „Forget the last“, puteţi alege să ştergeţi ultimele 5 minute, două ore sau 24 de ore de pagini accesate. În principiu un efect similar îl puteţi obţine cu un tab sau o fereastră de browser deschisă în modul privat, dar după spusele celor de la Mozilla Este evident că mulţi dintre noi uită de această opţiune. „Mulţi dintre utilizatorii noştri împărtăşesc un computer cu prieteni sau cu familia şi este uşor să uiţi să deschizi întâi o sesiune de Private Browsing. Cu Forget, ştergerea informaţiilor este rapidă şi uşor de înţeles“, a comunicat compania.

Află totul despre cum îţi protejezi anonimitatea de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările