Cea mai buna promoţie a verii din 2020 este aici! În cadrul campaniei Keysworlds Summer Sale 2020, puteţi obţine până la 38% reducere la toate cheile destinate activării produselor Microsoft. Consultaţi ofertele menţionate mai jos, pentru a vă putea bucura de un cost redus şi performanţă actualizată.

Dacă vi se pare că reducerea este una foarte avantajoasă, reţineţi că puteţi introduce un cod de reducere de tip cupon ce vă va reduce suplimentar costul afişat, cu 50%. Tot ce trebuie să faceţi este să consultaţi promoţiile afişate mai jos şi să selectaţi oferta cea mai avantajoasă pentru computerul şi activitatea dumneavoastră.

Multe dintre versiunile de software şi de programe ce se regăsesc pe computerele sau laptopurile de acasă sunt vechi, sau mai bine zis - neactualizate. Deoarece se pune accentul tot mai mult pe munca de acasă sau în cazul celor mici pe teme sau activităţi ce au nevoie atât de acces la Internet cât şi de programe de tip Office, o upgradare a acestor dispozitive se impune. Versiunile acestea actualizate vă va ajuta să rezolvaţi mai uşor şi fără blocaje îndatorilile de muncă iar pe cei mici îi va ajuta să intre în contact cu colegii, profesorii şi să poată realiza temele. Indiferent de motivul ales, actualizaţi acum versiunile vechi ale Microsoft Office sau Windows 7. Faceţi acest lucru acum pentru a economisi o sumă de bani.

Iată care sunt ofertele disponibile, începând chiar cu suitele Microsoft Office şi sistemele Windows:

  1. Reducere 38% pentru Windows 10 doar cu codul-cupon: BTS38
     
  1. Reducere 40% pentru suita Office 2016 doar cu codul-cupon: BTS40
     
  1. Reducere 50% pentru alte serii MS Office cu codul-cupon: BTS50
     

Tot ce trebuie să faceţi este să vă aduceţi aminte să introduceţi codul special de discount alocat programului pe care doriţi să îl achiziţionaţi şi atât!

Aveţi întrebări?

Doriţi asistenţă şi ghidare înainte sau după plasarea comenzii? Trimiteţi un email oricând către adresa support@keysworlds.com şi veţi primi ajutorul cerut din partea departamentului de relaţii cu clienţii.