VIDEO Crytek: jocul Crysis 3 va avea o grafică spectaculoasă

VIDEO Crytek: jocul Crysis 3 va avea o grafică spectaculoasă

Crysis 3 va fi lansat în februarie 2013 şi promite o experienţă grafică foarte bună.

Crysis 3 va fi construit integral pe motorul grafic CryEngine 3 de la Crytek, dar compania promite o experienţă unică în ceea ce priveşte grafică şi sunetul în joc. Crytek a dezvăluit într-un trailer o parte din următoarele noutăţi ale jocului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motorul grafic CryEngine 3 este, conform celor de la Crytek, cea mai bună şi completă soluţie pentru dezvoltarea jocurilor atât pentru PC-uri, cât şi pentru consolele Xbox 360 şi Playstation 3. Crytek a mai afirmat că, datorită noii sale tehnologii, pot fi reproduse o multitudine de texturi noi şi nemaifăcute până în prezent, cum ar fi pielea unei broaşte şi îmbunătăţirea interacţiunii cu mediul înconjurător, informează „GSMArena”.

Printre alte funcţii se numără ilustrarea mai bună a fumului sau a norilor, o iluminare cât mai reală sau simularea cât mai exactă a materialelor textile. Potrivit Crytek, trailerul a fost înregistrat pe baza jocului, şi nu realizat în programe de editare video, tocmai pentru a se observat cât mai bine îmbunătăţirile. Acţiunea se va desfăşura într-un mediu urban acaparat de junglă şi este o continuare a celei din Crysis 2.

Jocul Crysis original a fost revoluţionar vremea sa, în 2007, şi încă mai este folosit uneori pentru a testa capacitatea plăcilor video. Atuurile grafice ale jocului erau destul de avansate, dovadă că şi azi, la cinci ani distanţă, multe PC-uri noi nu rulează la 60 de cadre pe secundă jocul dacă toate setările sunt fixate la maximum.

Crysis 3 va fi lansat în februarie 2013 pentru PC-uri, Xbox 360 şi Playstation 3. Doritorii se pot înscrie la precomandă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: