Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astăzi în serviciul EA Access

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astăzi în serviciul EA Access

FOTO  via Bioware

RPG-ul lansat de cei de la EA, în colaborare cu Bioware, a avut un start nereuşit în acest an, vânzările sale fiind considerate slabe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anthem este acum disponibil abonaţilor EA Access, serviciul de jocuri video oferit de cei de la EA, care costă 4.99 de dolari pe lună. Jocul va putea fi descărcat în versiunea Standard pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Cei care sunt abonaţi la serviciul exclusiv pentru PC, Origin Access, vor primi acces la ediţia Legion of Dawn, care include mai multe armuri pentru fiecare clasă de Javelin (costumele de luptă mecanice pe care le poartă protagoniştii jocului).

Anthem a fost actualizat constant de cei de la EA în cele şapte luni de la lansare, ultimul update major fiind realizat chiar în această lună. 

Jocul a obţinut 100 de milioane de dolari în mai puţin de o lună de la lansare, însă doar 3,5% din această sumă a venit din microtranzacţii, o mecanică despre care EA credea că o să îi aducă venituri foarte mari, precum se întâmplă în seria FIFA.

Foto via EA

Nici criticii nu au fost tocmai încântaţi de Anthem, jocul având de suferit din pricina unor multitudini de probleme de producţie. Vestea bună este că, dacă eşti unul dintre cei care au aşteptat o reducere pentru a cumpăra Anthem, introducerea jocului în ”seiful” EA Access ar trebui să îţi ofere cam cel mai bun preţ posibil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: