Ubisoft lansează azi un nou joc dezvoltat în colaborare cu studioul din Capitală, Immortals Fenyx Rising

Ubisoft lansează azi un nou joc dezvoltat în colaborare cu studioul din Capitală, Immortals Fenyx Rising

Ubisoft lansează Immortals Fenyx Rising, un nou titlu de tip open-world care îmbină elemente de acţiune, conflict şi poveşti inspirate de mitologia greacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ubisoft Bucureşti a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul întregii experienţe de joc, de la mecanici de gameplay, personaje şi abilităţi, sisteme de luptă, până la antagonistul Typhon şi elemente din lumea jocului, cum ar fi apa.

Immortals Fenyx Rising îl are ca protagonist pe Fenyx, un semizeu înaripat a cărui misiune este să îi salveze pe zeii Greciei antice de la un destin sumbru. Folosindu-şi abilităţile speciale, acesta luptă cu o serie de creaturi mitologice precum minotaurul, ciclopul sau cerberul – celebrul câine cu trei capete, dar şi cu alţi adversari, inclusiv cu Typhon, unul dintre cei mai puternici titani din mitologia greacă. Toate aceste personaje negative au fost aduse la viaţă cu ajutorul echipei de dezvoltare din România.

Immortals Fenyx Rising aduce în portofoliul Ubisoft un titlu cu un stil artistic aparte şi o poveste spusă cu mult umor de către cei 2 naratori: Zeus şi Prometeu. De asemenea, experienţa de joc este îmbogăţită prin includerea unor probleme de logică pe care gamerii trebuie să le rezolve. Studioul din Bucureşti a contribuit atât la realizarea mecanicilor folosite pentru descifrarea puzzle-urilor, cât şi la anumite abilităţi speciale ale personajului principal. Pe măsură ce avansează, jucătorii îl vor putea face pe Fenyx mai puternic şi astfel îşi vor continua progresul în cadrul celei mai noi producţii Ubisoft.

La asigurarea calităţii jocului au contribuit peste 70 de specialişti ai studioului local, care au fost implicaţi în testarea funcţionalităţii pe consolele curente, dar şi pe cele din generaţia nou-lansată.

Jocul se lansează astăzi pe platformele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch şi PC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările