Logitech G a lansat căştile de gaming G335

Logitech G
a lansat căştile de gaming G335

Căşti Logitech G335.

Logitech G, brand din portofoliul Logitech, a lansat noile căşti Logitech G335, care vin în completarea colecţiei de periferice - Color Collection.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căştile G335 au doar 240 de grame şi sunt printre cele mai uşoare căşti de gaming de pe piaţă. Cu un design similar căştilor G733, noile modele G335 sunt mai mici ca dimensiune, benzile de susţinere sunt ajustabile, iar materialul din care sunt confecţionate cupele căştilor este unul fin.

Căştile sunt disponibile în variantele de culori alb şi negru, cu benzi de susţinere reversibile. Modelul G335 este compatibil cu accesoriile deja existente precum benzi elastice colorate de susţinere şi bureţi pentru microfon.

Căştile Logitech G335 se conectează şi sunt gata de utilizare rapid, cu ajutorul unei mufe audio de 3.5 mm, fiind potrivite pentru aproape orice platformă de gaming. 

Calitatea audio în sesiunile de gaming, controlul volumului direct pe cască, dar şi un microfon care poate fi pus pe modul mute printr-o simplă apăsare, îi ajută pe gameri să rămână concentraţi la joc, fără niciun fel de distragere.

Căştile G335, în variantele alb şi negru, vor fi disponibile în România în a doua parte a lunii iulie, la un preţ recomandat de 334,89 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările