HP anunţă noi desktop-uri şi m0nitoare de gaming în gama OMEN

HP anunţă noi desktop-uri şi m0nitoare de gaming în gama OMEN

HP lansează desktopurile OMEN 25L şi 30L, concepute pentru performanţă şi extinderea experienţelor de gaming şi alături de acestea şi monitorul OMEN 27i, cu specificaţii de top.

Ştiri pe aceeaşi temă

Desktop by OMEN

Noul desktop OMEN oferă jucătorilor posibilitatea de a alege un volum al carcasei de 25 sau 30 de litri, pentru mai multă flexibilitate tunci când vine vorba de configurarea hardware-ului. Desktopurile prezintă mai multe opţiuni de şasiu, inclusiv un model 30L cu o ramă din sticlă temperată şi panou lateral transparent ce asigură reducerea radiaţiei electromagnetice şi oferă un design ce pune în valoare cablurile şi culorile din interior. Noile desktopuri oferă:

· Performanţă: Imagini oferite de plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti sau AMD Radeon RX 5700 XT alături de cel mai nou procesor Intel Core i9-10900K de Generaţia a10-a cu până la 5.3GHz, 10 nuclee şi 20 de thread-uri sau procesorul AMD Ryzen 9 3900 cu arhitectura „Zen 2” şi tehnologie de fabricaţie de 7nm.

· Componente: Cooler Master îşi face debutul pe OMEN prin soluţii opţionale de răcire lichidă pentru CPU de 120mm sau pe aer de 92mm şi surse de până la 750W precum Cooler Master 80 Plus Platinum PSU. În interiorul colorat se află o memorie RGB HyperX FURY DDR-3200Mhz XMP de până la 64 GB, iar accesul se face rapid la fişiere importante prin sistemul de stocare dublu de 2TB WD_Black PCIe M.2 SSDs.

· OMEN Command Center integrat: Personalizat cu şase zone luminoase (logo-ul frontal, ventilatorul frontal, lumina din interior, cooler-ul CPU, memoria şi placa grafică) şi 5 moduri de iluminare diferite. Intelligent Overclocking permite cele mai bune performanţe utilizând un algoritm brevetat care stabileşte setarea optimă pentru procesor şi permite overclocking automat. Fan Control permite setarea ventilatorului în modurile quiet, normal şi turbo. 

Monitorul OMEN 27i

Monitorul OMEN 27i prin panoul Nano IPS dispune de o gamă de culori DCI-P3 98% care asigură nuanţe puternice şi acurateţea culorilor, o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, anulând totodată degradarea culorii din unghiurile mai slabe. Acest monitor oferă caracteristici precum:

· Rezoluţie Quad HD (2560x1440) şi o luminozitate de 350 nits.

· Continuitate de joc cu NVIDIA G-SYNC fără tearing şi fără stuttering. Receptivitatea este la un nivel înalt cu o rată de refresh de 165Hz şi timp de răspuns de 1ms cu overdrive.

· Acoperit cu un înveliş negru, acest monitor cu diagonală de 27 de inci are o înălţime de două ori mai mare, suport reglabil şi patru porturi uşor de accesat. În plus, panoul iluminat de pe spate poate fi controlat prin OMEN Command Center împreună cu aim assist brevetat, ce oferă o formă customizabilă şi colorată a reticulului.

Update pentru OMEN Command Center

Cu o nouă interfaţă rapidă, OMEN Command Center dispune acum de un homepage cu ştiri despre ultimele evenimente, produse şi noutăţi, toate acestea într-o singură aplicaţie ce cuprinde funcţiile următoare:

· My Games: Porneşte jocuri de pe Steam, Epic Games Store, Origin, Uplay  sau jocuri instalate pe PC dintr-un singur loc.

· My Gear: Permite gestionarea dispozitivelor OMEN şi a reţelei, controlul luminii şi ventilatoarelor şi crearea unui profil personal.

· My Services: Îmbunătăţirea capacităţii de joc prin Coaching şi Rewards. De asemenea, Remote Play, fostul Game Stream, permite folosirea PC-ului OMEN pe post de cloud personal, utilizatorii putându-se juca de la distanţă, accesându-l de pe un alt PC sau via Google Play şi Apple App Store.

Preţuri şi disponibilitate

Desktopurile OMEN 25L şi OMEN 30L vor fi disponibile în România începând cu jumatatea lunii iunie de la 5199 lei.

Monitorul OMEN 27i este disponibil deja în marile magazine de retail la preţuri începând cu 1700 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: