Cum să retrăieşti monotonia unui zbor de 6 ore pe timp de pandemie

Cum să retrăieşti monotonia unui zbor de 6 ore pe timp de pandemie

Foto: AMC

Dacă îţi este dor de zborurile lungi cu avionul, te vei bucura să afli că există un joc care îţi va aminti de lucrurile bune (şi cele oribile) din timpul acestor călătorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Probabil că ai auzit în ultima perioadă de Microsoft Flight Simulator, cel mai recent titlu al celor de la Microsoft, care te pune în pielea unui pilot de avion şi îţi permite să vizitezi întreaga lume din propria sufragerie.

Ce nu îţi poate oferi Flight Simulator însă, este experienţa de pasager al unui zbor, completă cu toată monotonia pe care o provoacă.

Aici intervine Airplane Mode, un simulator dezvoltat de Hosni Auji şi publicat de AMC, inspirat dintr-un alt joc cu un concept similar, Desert Bus, care te pune să conduci un autobuz timp de 8 ore pe un drum dintre Arizona şi Nevada.

În Airplane Mode, vei avea o sarcină destul de dificilă - să te distrezi îndeajuns de mult încât să termini călătoria cu avionul de la New York în Islanda, la Reykjavik, la clasa economică, un zbor care durează 6 ore.

Drumul vine alături de întreaga experienţă pe care o vei întâlni într-un astfel de zbor - interacţiuni cu însoţitorii de zbor şi ceilalţi pasageri, o masă servită de-a lungul zborului, precum şi evenimente aleatorii, precum întârzieri, turbulenţe sau bebeluşi care ţipă. Jocul îţi oferă însă şi câteva metode de a te distra de-a lungul zborului: primeşti o carte, un pix, căşti în bagajul de mână şi nelipsita revistă a liniei aeriene, unde poţi citi articole, rezolva cuvinte încrucişate sau te poţi juca Sudoku.

Nu lipseşte nici posibilitatea de a te uita la televizorul din avion, unde vei găsi un videoclip cu instrucţiuni de siguranţă pe timpul zborului, update-uri prin satelit în timp real pentru călătoria ta şi ”cele mai bune filme din anii ‘30”.

”Alte simulatoare de zbor îţi oferă panouri de comandă cu o mulţime de butoane, dar Airplane Mode este singurul care îţi oferă măsuţe randate cât mai aproape de realitate”, glumesc cei de la AMC.

Cei care nu vor să se încumete la o călătorie de 6 ore, vor avea opţiunea de a zbura şi de pe JFK la Halifax, în Canada, pentru o călătoria de 2 ore şi jumătate, mai uşor de realizat. Airplane Mode apare pe PC şi Mac în această toamnă.

         

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările