Care sunt premiile totale la Campionatul Naţional de League of Legends şi câte echipe s-au înscris

Care sunt premiile totale la Campionatul Naţional de League of Legends şi câte echipe s-au înscris

Acest final de an va găzdui cel de-al treilea sezon al Turneului Naţional de League of Legends, competiţie care va alinia la start 256 de echipe din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turneul online de calificare se va desfăşura pe platforma Battlegrounds, deţinută de Riot Games, iar finala se va disputa offline, în cadrul evenimentului central al Bucharest Gaming Week, ce va avea loc între 16 şi 17 decembrie la Romexpo.

Premiile totale pentru care se vor lupta echipele înscrise la start se ridică la suma de 5.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult faţă de sezonul doi al turneului.

Înscrierile pentru Sezonul 3 s-au încheiat pe 22 noiembrie şi la start vor lua parte un număr record de 256 de echipe. Pe 24 noiembrie, de la ora 20:00, va debuta oficial competiţa.

Sistemul va fi unul eliminatoriu (cea mai bună echipă după un meci), urmând ca începând din faza sferturilor de finală să se aplice sistemul cea mai bună echipă după trei meciuri. Acelaşi format îl va avea şi Marea Finală de la Romexpo.

Turneul Naţional de League of Legends va fi transmis în direct pe canalul de Twitch al streamer-ului şi comentatorului Lucian “IceManLucky” Dinescu. Primele două ediţii ale Turneului Naţional de League of Legends au fost adjudecate de echipa Nexus Gaming.

Main event-ul Bucharest Gaming Week va avea loc în Bucureşti, la Romexpo, în perioada 16-17 decembrie. Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările