AMD prezintă Radeon Pro WX 3200, o placă video puternică, de dimensiuni reduse, destinată profesioniştilor

AMD prezintă Radeon Pro WX 3200, o placă video puternică, de dimensiuni reduse, destinată profesioniştilor

FOTO AMD

AMD a anunţat Radeon Pro WX 3200, o placă video de înaltă performanţă, destinată echipării sistemelor profesionale pentru editare în aplicaţiile CAD. Radeon Pro WX 3200 reprezintă o alegere optimă pentru profesionişti, punând la dispoziţia acestora un balans ideal între performanţă şi stabilitate şi păstrând  dimensiuni reduse.

Asigurând o performanţă de top în cele mai populare aplicaţii profesionale ale momentului, Radeon Pro WX 3200 este o placă video certificată oficial de către AutoDesk, Dassault, Siemens NX şi Solid Edge, precum şi de alţi lideri din industria software dedicată profesioniştilor.

Radeon Pro WX 3200 pune la dispoziţia utilizatorilor o varietate de funcţii de top, de la numărul mare de ieşiri pentru display până la consumul limitat de energie electrică:

  •  Performanţă de 1.66 TERAFLOPI - putere de procesare cu 33% mai rapidă decât la generaţia precedentă de Radeon PRO.
  •  4GB GDDR5 VRAM şi bus de memorie de 128 de biţi - Memoria oferă capacitatea şi performanţa necesară unui workflow intens.
  • Dimensiuni reduse, performanţă de top - Dezvoltată pentru carcase de dimensiuni mai reduse, placa video este echipată cu patru conexiuni de tip Mini-DisplayPort 1.4 şi suportă până la patru display-uri 4K, sau unul 8K.
  •  Suport îmbunătăţit pentru driver - AMD Radeon Pro Software for Enterprise suportă Radeon Pro WX 3200 şi întreaga familie Radeon Pro şi oferă update-uri şi patch-uri de stabilitate la zi.

Radeon Pro WX 3200 este placa video AMD cu cel mai bun raport performanţă/preţ, certificată de mai mulţi producători software de top şi vine la un preţ de doar 199 de dolari. Radeon Pro WX 3200 va fi disponibilă în trimestrul al treilea din 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: