Acer a lansat Predator Orion 5000 (2019), un monitor de gaming 4K cu diagonală de 43 de inci şi noi periferice de gaming

Acer a lansat Predator Orion 5000 (2019), un monitor de
gaming 4K cu diagonală de 43 de inci şi noi periferice de gaming

FOTO Acer

În cadrul evenimentului next@acer, care a avut loc la New York, Acer a anunţat noi produse din gama sa de dispozitive de gaming Predator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sistem desktop Predator Orion 5000, cu Windows 10, vizează jucătorii avansaţi şi profesionişti, fiind echipat cu cea mai nouă placă de bază de la Intel, Z390, procesor Intel Core i9-9900K şi placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080. Acer a lansat şi un monitor Predator masiv, cu diagonala de 43 de inci, alături de noi completări ale seriei de periferice şi accesorii Predator.

Noul Predator Orion 5000 (PO5-605S) dispune de Cooler Master cu răcire lichidă, de ventilatoare de admisie şi evacuare, care asigură răcirea optimă pentru fiecare componentă internă, precum şi de o unitate de alimentare echipată cu un filtru de praf detaşabil.Şasiul sistemului a fost redus la doar 30 de litri, astfel încât utilizatorii se pot bucura de un dispozitiv puternic cu dimensiuni reduse. Panoul lateral transparent are un strat de plasă metalică, acesta împreună cu restul carcasei, asigurând ecranare EMI,. Avem conectivitate Ethernet cu viteze de până la 2.5 Gbps, suporturi dedicate pentru căşti şi iluminare RGB personalizabilă.

Noul desktop de gaming Predator Orion 5000 va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preţuri începând cu 1999 euro.

Monitorul de gaming LFGD Predator de 43 de inc

Acer a prezentat şi noul monitor Predator LFGD (Large Format Gaming Display) CG437K P cu  diagonala de 43 inci. Conceput pentru pasionaţii de jocuri pentru PC şi console care îşi doresc definiţie 4k (3840 x 2160), monitorul oferă o rată de refresh de 144 Hz. Panoul de afişare VA are o gamă largă de culori, 90% din spaţiul de culoare DCI-P3. Pentru o intensitate sporită a culorilor, certificarea DisplayHDR 1000 asigură un contrast si o precizie îmbunătăţită a culorii, permiţând utilizatorilor să se bucure de jocurile AAAa cum au fost proiectate.  Utilizatorii care se joacă de pe console vor aprecia cele trei porturi HDMI, un port Type-C si un DisplayPort. Modelul Predator CG437K P dispune de tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi un senzor care detectează nivelul luminii din încăpere şi reglează automat luminozitatea, un senzor de proximitate, astfel încât atunci când o persoană se află în faţa monitorului, acesta va reveni din modul standby sau va trece pe sleep atunci când nu este detectată nici o mişcare. De asemenea, noul monitor include şi o telecomandă, ceea ce îl face convenabil pentru utilizarea la distanţă.

Monitorul de gaming Predator CG437K P va fi disponibil în EMEA din septembrie, la preţuri pornind de la 1499 euro.

Noi gadgeturi si accesorii Predator

  • Rucsac Predator M-Utility - creat pentru gameri si fotografi, este rezistent la apă şi oferă acces facil la compartimentul pentru laptop de 17 inci, printr-o deschidere la 180 de grade, o mulţime de buzunare, inclusiv suport pentru trepied, curea de bagaj încorporată pentru călătorii, curele reglabile şi căptuşeală din pânză pe spate.  

 
  •  Mouse de gaming Predator Cestus 330 - echipat cu noul senzor Pixart 3335, care oferă o monitorizare receptivă şi o precizie maximă pentru jocuri competitive; 16.000 DPI cu şapte butoane programabile, switch-DPI (5 nivele) şi iluminare RGB 16.8 M. Utilizatorii pot personaliza setările cu Predator Quartermaster pentru o mai mare precizie.
  • Tastatura de gaming Predator Aethon 30: cu taste Cherry (MX Blue), iluminare albastră şi anti-ghosting pe toate tastele.

  • Căşti pliabile de gaming Predator Galea 311:  drivere de precizie de 50 mm, dotate cu TrueHarmony de la Acer, microfon, perne confortabile pentru urechi şi conector jack pentru căşti de 3,5 mm.
 
 

Specificaţiile exacte, preţurile şi disponibilitatea produselor variază în funcţie de regiune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: