Plată din încheietură: cum câştigi invitaţii VIP la Electric Castle alegând un sistem de plată inedit

Plată din încheietură: cum câştigi invitaţii VIP la Electric Castle alegând un sistem de plată inedit

Brăţara cu care poţi plăti la Electric Castle.

La Electric Castle 2016, participanţii vor plăti cu brăţara de festival, o nouă soluţie care asigură un proces de plată simplu şi uşor. Este similară procesului contactless implementat în carduri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cea de-a patra ediţie Electric Castle, organizatorii aduc în România o nouă soluţie de plată, bazată pe tehnologia contactless cu cip RFID. E greu de pierdut, e într-o formă uşor de utilizat şi funcţionează ca un „portofel digital“. Participanţii pot alimenta cturile brăţărilor de festival prin intermediul unui cont creat pe site-ul festivalului, înainte sau în timpul , începând cu 1 iulie.

Totodată, este al doilea an pentru MasterCard când participă la Eletric Castle drept „card preferat“ şi e rost de bucurie şi pentru participanţi. Suprizele la Castelul Bánffy încep cu două săptămâni mai devreme, odată cu lansarea concursului „Încarcă-ţi brăţara de festival cu cardul tău MasterCard sau Maestro şi poţi câştiga invitaţii duble VIP”, când cinci participanţi se vor bucura de experienţe VIP la Electric Castle.

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să achiziţionezi un bilet la festival (bilet zilnic, abonament) şi să îţi alimenteze brăţara de festival utilizând unul dintre cele două carduri menţionate. Cei cinci câştigători vor fi aleşi după încheierea campaniei, prin tragere la sorţi. Cea de-a IV-a ediţie a Electric Castle Festival se va desfăşura în perioada 14 - 17 iulie, la Castelul Bánffy, Bonţida. Cele şapte scene amplasate pe domeniul Bánffy vor prezenta artişti precum Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille şi mulţi alţii.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: