Cum „faci curat“ în Windows ca să ai suficient spaţiu la dispoziţie

Cum „faci curat“ în Windows ca să ai suficient spaţiu la dispoziţie

Windows 8 ocupă spaţiu, dar îi poţi reduce întinderea. FOTO Reuters

Odată cu SSD-urile spaţiul în Windows a devenit limitat. Deşi avem hard disk-uri imense, pe computerele ultraportabile cu Windows avem şi probleme. Iată cum le poţi rezolva.

Ştiri pe aceeaşi temă

În teorie, spaţiul de stocare a devenit din ce în ce mai ieftin şi nu ar trebui să mai avem niciodată probleme la acest capitol. Din păcate, pentru că mulţi dintre noi şi-au luat Ultrabook-uri sau optează să folosească , fără să ne dăm seama, putem rămâne fără spaţiu în Windows.

Este foarte uşor să ştergi ceva, dar când vine vorba de partiţia de sistem, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să apăsaţi pe Delete. În definitiv, ar fi păcat să rămâneţi fără un sistem funcţional sau cu unul încărcat de erori. Pornind de la această premisă, voi enumera câţiva paşi pe care îi puteţi urma pentru a rezolva problema cu spaţiul.

Deşi este o soluţie pe care unii dintre voi s-ar putea să o cunoaşteţi, aceasta reprezintă prima etapă pe care trebuie să o parcurgeţi înainte de apela la soluţii mai radicale. Disk Cleanup este un utilitar integrat în Windows pe care îl puteţi apela în mai multe metode şi care vă scapă simplu şi rapid de fişierele temporare şi inutile care s-au adunat pe partiţiile sistemului vostru. Cel mai mare avantaj al acestui program este că nu riscaţi nimic dacă marcaţi pentru ştergere fiecare obiect din lista care vă va fi afişată pe ecran.

Află totul despre cum să obţii spaţiu suplimentar în Windows

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: