Cum arată PC-ul mai mic decât un iPhone, care funcţionează cu Windows 10 şi are specificaţii decente

Cum arată PC-ul mai mic decât un iPhone, care funcţionează cu Windows 10 şi are specificaţii decente

Foto: Geeky-Gadgets.com

Calculatoarele foarte mici nu sunt chiar cele mai populare sau mai vândute modele dektop. Chiar dacă utilitatea acestora nu convinge multă lume, ele rămân, în continuare, o soluţie viabilă pentru dispozitivele ”smart” interconectate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O firma care se ocupă cu hardware-ul a reuşit să creeze un dispozitiv cât palma de mic, care vine cu specificaţii mai mult decât onorabile pentru dimensiunile extreme. LattePanda, aşa cum se numeşte PC-ul portabil, arată ca o placă de bază de jucărie şi este mai mic decât un smartphone. Ea este folosită în operarea sistemelor care fac parte din IoT (Internet of Things).

PC-ul este pus în funcţiune de un procesor Quad-Core Cherry Trail, de la Intel, şi are 2 GB de memorie RAM. Spaţiul de stocare este de 32 de GB şi dispune chiar şi de conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth. În plus, el mai are şi două porturi USB 2.0, completate de unul de tip USB 3.0.

Noutatea cu adevărat importantă este că hardwre-ul prezentat mai sus e capabil să ruleze Windows 10. Asta înseamnă că avem parte de un PC care se poate folosi de cea mai recentă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, şi care să meargă mai mult decât decent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările