Alpha AR a câştigat competiţia pentru startup-uri de tehnologie, Spotlight 2021

Alpha AR a câştigat competiţia pentru startup-uri de tehnologie, Spotlight 2021

Alpha AR, câştigătorul Spotlight 2021.

Alpha AR, startup din Estonia care dezvoltă o soluţie deep tech bazată pe Inteligenţa Artificială (AI) pentru a facilita crearea de conţinut 3D, a fost desemnat câştigătorul competiţiei Spotlight 2021, organizată de How to Web, şi al marelui premiu-investiţie de 350.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alpha AR se adresează proiectelor care folosesc AR/VR (augmented and virtual reality), NFT-uri, industriei de gaming şi de marketing.

În cadrul finalei Spotlight Pitch Day din 24 noiembrie, cele mai bune 10 startup-uri ale programului Spotlight 2021 şi-au expus proiectele, iar Alpha AR este echipa desemnată câştigătoare de către juriu.

CodeWell (Macedonia) şi RepsMate (România) s-au clasat pe locul 2, respectiv 3. Cele 10 startup-uri finaliste au fost Nu-Credits, iSpeak, RepsMate, Brio, Konvi, Coursy, Vatis Tech, Alpha AR, Streams Live, CodeWell AI.

Spotlight 2021 a început pe 5 octombrie, iar pe parcursul programului startup-urile au beneficiat de peste 1.000 de întâlniri individuale cu lideri ai industriei de tehnologie.  

Programul Spotlight este realizat în parteneriat cu Google for Startups, KPMG România, Mastercard România şi BRD - Groupe Société Générale, cu suportul eMag, 2Checkout (acum Verifone), Fitbit, Microsoft România, BearingPoint România, Orange România, NN România şi Credo Ventures.

Lansată în 2011 şi organizată iniţial în cadrul conferinţei How to Web, Spotlight este cea mai cunoscută competiţie din regiunea Europei de Est adresată startup-urilor din tehnologie care vor să se dezvolte la nivel global.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările