ADATA lansează campania ”Build to Create”, cu produse pentru creatorii de conţinut

ADATA lansează
campania ”Build to Create”, cu produse pentru creatorii
de conţinut

Campanie ADATA.

ADATA anunţă lansarea noii campanii "Build to Create", în care prezintă o gamă de produse pentru creatorii de conţinut. Produsele recomandate includ SSD-uri externe şi interne, un HDD extern, module DRAM şi carduri de memorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la profesioniştii din industrii creative precum publicitate, media şi design, la vloggeri, YouTuberi, streameri şi influenceri, cu toţii au nevoie de dispozitive fiabile şi performante. 

Pentru a răspunde nevoilor variate ale creatorilor de conţinut din diferite medii, campania „Build to Create” include o multitudine de produse ADATA, cum ar fi:

ADATA Premier DDR4 3200

Memoriile ADATA Premier U-DIMM si SO-DIMM DDR4 3200 sunt compatibile cu cele mai noi platforme Intel şi AMD. Folosind un design de 288/260 de pini, tensiunea de funcţionare a fost redusă de la 1.5V pe DDR3 la 1.2V, ceea ce nu numai că ajută la economisirea energiei cu 20%, dar creşte si viteza de transfer la 25,6 GB/s.

SSD-ul ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4

Folosind cea mai recentă interfaţă PCIe Gen 3x4, cache NVMe 1.3 si SLC, noul SSD ADATA FALCON oferă performanţe de citire de până la 3100 MB/s şi performanţe de scriere de până la 1500 MB/s, pentru randări 3D, editare şi animaţie. De asemenea, dispozitivul dispune de tehnologia Low-Density Parity-Check (LDPC) şi criptare AES 256 biti.   

SSD-ul extern ADATA SE800  

SSD-urile SE800 sunt proiectate pentru mobilitate, având un design compact şi uşor, elegant. Mai importante sunt caracteristicile sale: precum rezistenţă la apă, şocuri şi praf, şi vitezele de citire/scriere de până la 1000 MB/s.

SSD-ul extern ADATA SE760

SSD-ul extern SE760 folosesşte interfaţa USB 3.2 Gen 2 şi oferă viteze de citire de până la 1000 MB/s.

HDD-ul extern ADATA HM800

Pe hard disk-ul extern ADATA HM800, cu o capacitate de stocare de 4, 6 sau 8TB, utilizatorii pot înmagazina conţinut şi pot face cu uşurinta backup cu ajutorul funcţiei One-Touch Backup. Criptarea AES pe 256 biţi protejeaza datele stocate împotriva intruziunilor şi expunerii accidentale.

Cardurile de memorie ADATA Premier ONE SDXC UHS-II

Cardurile de memorie Premier ONE SDXC UHS-II oferă o citire ultra-rapidă, de până la 290MB pe secundă şi acceptă redarea video V90.

Cardurile de memorie ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II

Cardurile de memorie Premier ONE microSDXC UHS-II oferă viteze de citire de până la 275MB pe secundă. Premier ONE microSDXC UHS-II oferă o viteză video V90 care acceptă înregistrare Ultra HD 8K, 4K şi video 3D/VR pe smartphone, tabletă, camera video şi dronă.

Cardurile de memorie ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3

Seria de carduri de memorie SDXC UHS-I U3 Premier Pro ofera viteze de citire/scriere de până la 100/80 MB/s, permiţând captarea de imagini şi videoclipuri de înaltă definiţie, inclusiv fotografie în modul burst. Cardurile dispun de calificare V30 şi suportă înregistrare video Ultra HD 4K.

Cardurile de memorie ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I

Cardurile de memorie microSDXC / SDHC UHS-I Premier Pro sunt concepute pentru camere de bord şi camere video, pentru sarcini repetate de scriere/suprascriere. De asemenea, acestea îndeplinesc standardul A2 pentru executarea mai rapidă a aplicaţiilor. Fiind calificate V30, cardurile pot înregistra cu o viteză minimă de 30MB pe secundă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: