Sameday a livrat peste un milion de colete în perioada campaniei Black Friday

Sameday a livrat peste un milion de colete în perioada campaniei Black Friday

Doar în weekendul 16 – 17 noiembrie, curierii Sameday au livrat către clienţi şi în lockere peste 130.000 de colete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai mare volum a fost înregistrat în perioada 15 - 22 noiembrie, când aproximativ 700.000 de expedieri au fost procesate, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

O noutate pentru campania Black Friday de anul acesta o reprezintă livrarea în automatele Easybox, 12% din numărul total de colete fiind plasate în cele peste 260 de puncte de pick-up. Timpul mediu de ridicare din lockere a fost de aproximativ cinci ore, iar cea mai scurtă perioadă petrecută de un colet în sertarul lockerului a fost de aproximativ un minut.

Pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor prin respectarea promisiunii de livrare, pe perioada campaniei Black Friday, Sameday a suplimentat numărul angajaţilor. Peste 2.300 de persoane au fost implicate în campania din acest an, iar capacitatea în call center a crescut cu 50%. În plus, o parte din fluxul de interacţiune la telefon cu destinatarii a fost automatizat, astfel încât aceştia să primească statusul comenzilor în mod automat.

Peste 320.000 de kilometri parcurşi în perioada Black Friday

Pentru ca toate expedierile să ajungă la destinaţie la timp, flota auto a fost suplimentată cu 40% şi zilnic s-au parcurs peste 320.000 de kilometri, o distanţă care echivalează cu înconjurul Pământului de 8 ori.

Compania de curierat anunţă că peste 99% dintre comenzi au fost livrate până joi, 28 noiembrie şi că va menţine aceeaşi capacitate de lucru şi în luna decembrie.

Încurajată de rezultatele bune înregistrate în perioada cu cele mai mari reduceri din an, Sameday lansează pe piaţa din România un concept nou: Black Friday în curierat. În cadrul campaniei denumite Black Week, primii clienţi noi sau inactivi care vor contacta Sameday în perioada 02.12 - 08.12 vor putea beneficia de expedieri gratuite, în funcţie de numărul total de colete pe care le livrează lunar. În plus, cei care vor activa serviciul de lockere în această perioadă vor avea şi ei beneficii suplimentare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: