Vrei să scapi de căldura oraşului? Hai în excursie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să evadeze pentru o zi din agitaţia şi căldura oraşului sunt invitaţi să îşi ia rucsacul în spate şi să ia parte la o nouă excursie de promovare a obiectivelor turistice din judeţ.

Proiectul "Circuitul Anotimpurilor" organizat de către Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Zalău continuă cu o nouă excursie programată a se desfăşura la finele săptămânii viitoare. Cu rucsacul în spate, în ţinuta adecvată şi atitudine de vacanţă, zălăuanii sunt aşteptaţi sâmbătă, 8 iulie, într-o călătorie prin judeţ. Punctul de întâlnire al excursioniştilor este la sediul Centrului, de unde se va porni la ora 10, cu autocarul, pe traseul turistic de vară gândit de către organizatori: plantaţia de lavandă "Coşul cu lavandă" de la Fetindia, atelierul cu obiecte pictate din sticlă şi lemn "Albertclocks" de la Crasna, Muzeul Etnografic "Ligia Alexandra Bodea" de la Iaz, mlaştina de la Iaz şi biserica romano-catolică "Sfântul Ştefan Rege" Făgetu.

Excursia va fi organizată pentru un grup de minim 30 de persoane, fiecare participant urmând să achite 20 de lei, reprezentând cheltuielile cu transportul. Înscrierile se fac la CIPT Zalău, situat în Clădirea Transilvania, Piaţa Iuliu Maniu nr. 4–6, zilnic, între orele 9 şi 17, până în data de 6 iulie.

Aceasta este cea de-a treia excursie din proiectul "Circuitul Anotimpurilor, ce are ca scop promovarea Zalăului, ca punct de plecare pe diferite trasee turistice din judeţ.

Vă mai recomandăm:

FOTO Zalăul, promovat prin trasee turistice. Ce obiective au fost vizitate în "Circuitul anotimpurilor"

FOTO În excursie la Castrul Roman de la Porolissum. Cât costă o vizită la cel mai nordic punct de apărare al Daciei Romane

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite