Viitoarele mămici pot naşte la Zalău. Sala de naşteri nu se mută la Şimleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de naşteri va intra în şantier la sfârşitul lunii
Sala de naşteri va intra în şantier la sfârşitul lunii

Sala de naşteri şi blocul operator de ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău vor intra de luna viitoare în reabilitare, fără a fi nevoie însă de mutarea provizorie a secţiei la un spital din altă localitate.

Viitoarele mămici, programate să-şi aducă pe lume bebeluşii în următoarele luni, nu mai trebuie să-şi facă griji cu privire la locul în care vor naşte. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a infirmat zvonurile potrivit cărora sala de naşteri ar urma să fie mutată, pe durata lucrărilor de reabilitare, la spitalul din Şimleu Silvaniei.


Managerul spitalului, Laurenţiu Barna, precizează că lucrările de reabilitare vor începe cel mai devreme la sfârşitul acestei luni, după ce în data de 10 august a avut loc licitaţia pentru desemnarea executantului. Potrivit acestuia, lucrările nu ar trebui să dureze mai mult de două – trei luni, interval în care sala de naşteri va fi mutată într-o altă parte a spitalului, nestabilită deocamdată, în timp ce pentru efectuarea cezarienelor şi a celorlalte intervenţii chirurgicale ginecologice va fi alocată o sală de operaţii din blocul operator principal.


Valoarea lucrărilor de reabilitare este estimată la aproximativ un milion de lei, banii provenind din bugetul Ministerului Sănătăţii.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite