VIDEO Cum se plimbau, nestingheriţi, prin Transilvania, pedofilul german şi victima sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedofilul şi victima sa se plimbau în voie prin oraş, chiar înainte de arestare FOTO DIICOT Sălaj
Pedofilul şi victima sa se plimbau în voie prin oraş, chiar înainte de arestare FOTO DIICOT Sălaj

Pedofilul german arestat vineri în Sălaj, sub acuzaţia că ar fi întreţinut, timp de mai mulţi ani, relaţii sexuale cu un copil din Şimleu Silvaniei, se afişa în public, fără inhibiţii, alături de victima sa.

Potrivit informaţiilor primite luni, în cadrul unei conferinţe de presă de la Dan Buduşan, procurorul şef al DIICOT Sălaj, pedofilul german se plimba fără nicio jenă, prin mai multe oraşe din Transilvania, alături de victima sa, pe care o ducea în vizită la diverse obiective turistice din zonă. "Au fost la salina de la Turda, la băi la Felix, iar înainte de a fi arestat l-a dus pe copil la Carei, la un castel de acolo", relatează procurorul şef. El spune că şi mai revoltător este faptul că, de trei ani de când durează relaţia nefirească dintre cei doi - unul de 58 de ani, altul de 14 (acum, pentru că iniţial copilul avea 11 ani) - cei doi au intrat, singuri, în zeci de camere de hotel, fără ca nimeni să se sesizeze că acolo se întâmplă ceva nelalocul lui. "Totuşi, vorbim despre un bărbat cărunt, german, şi un copil de etnie romă. Nu înţeleg cum nimeni nu simţit că nu e în regulă", spune Buduşan.


Potrivit acestuia, oamenii legii au intervenit abia în momentul în care dinspre comunitatea de romi din care facea parte din copilul au venit zvonuri, alimentate în special de faptul că atât minorul, cât şi sora sa şi soţul acesteia, se îmbogăţiseră brusc mult peste nivelul normal condiţiei lor sociale. Iar asta datorită cadourilor făcute de german, dar şi "taxelor" pe care acesta le plătea sorei şi cumnatului băiatului pentru fiecare partidă de sex, taxe cuprinse între 100 şi 1.000 de lei. Mai mult, germanul îi făcuse băiatului şi un card, care era în permanenţă alimentat atunci când pedofilul se afla în Germania.

Germanul nu este la primele probleme de acest gen cu legea. Potrivit lui Dan Buduşan, el a fost cercetat, în 1996, în Germania, pentru abuzuri sexuale asupr unor minori, iar în 2003, pentru distribuirea de materiale pornografice cu minori. Cercetările s-au finalizat, însă, fără condamnare.

Citeşte şi Copil vândut de propria soră unui pedofil. Care a fost preţul trădării


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite