Tinere şi neliniştite: două şoferiţe s-au ales ieri cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii le-au oprit în trafic ieri pe cele două tinere FOTO Arhivă
Poliţiştii le-au oprit în trafic ieri pe cele două tinere FOTO Arhivă

O tânără de 24 de ani şi alta de 27 sunt urmărite penal de poliţişti după ce au fost prinse, ieri, de oamenii legii, cu mâţa în... portbagaj.

Prima este Anda L., o tânără de 24 de ani din Cluj Napoca. Ea a fost oprită duminică dimineaţa, în jurul orei 6.30, de poliţiştii rutieri din Zalău pentru control în trafic, pe strada Gh. Doja din municipiu. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele ei poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot duminică şi tot în jurul orei 6.30, dar după-amiaza, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Zalău au identificat în trafic un autoturism ce avea montate numere de circulaţie provizorii, condus de D. Daniela, 27 ani,  din Zalău. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie pentru numere era expirată. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite