Şefi noi în instanţe şi parchete. Lista completă cu magistraţii care au câştigat concursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul Naţional al Magistraturii a organizat concurs pentru aproape 300 de funcţii de conducere în instanţele şi parchetele din ţară.

Judecătorul Ioana-Diana Hodiş este noul preşedinte al Tribunalului Sălaj, după ce a promovat concursul organizat în acest sens de către Institutul Naţional al Magistraturii. Magistratul, care este din 2016 vicepreşedinte al instanţei sălăjene, a fost declarat admis cu media 7,97, după ce a obţinut 7,14 la proiect şi 8,80, la testul scris.
În cadrul aceluiaşi concurs, Claudia Arabela Dregan, preşedinte al Judecătoriei Jibou, a candidat pentru şefia Judecătoriei Zalău, funcţie pe care a câştigat-o de altfel, cu media 8,75 (8,70 la proiect, 8,80 la testarea scrisă).

La nivel naţional, au fost scoase la concurs 164 de funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii şi 126 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.

În Sălaj, pe lângă cele două posturi de preşedinte de instanţă au fost puse la bătaie şi două de prim-procuror, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, respectiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. Dacă cel dintâi nu a trezit interesul vreunui procuror, cel de-al doilea a fost râvnit de doi candidaţi, câştigător fiind desemnat, la o distanţă de doar trei sutimi, Bogdan Chiş.

LISTA completă a PROCURORILOR admişi la concurs

LISTA completă a JUDECĂTORILOR admişi la concurs

Mai puteţi citi:

IPJ Sălaj are comandant nou. Proaspătul şef fost împuternicit pe post după ce a picat concursul de două ori

Predare de ştafetă la Parchetul Sălaj. Cine va fi prim-procuror în următorii trei ani

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite