Se caută CTC-işti şi supervizori pentru o fabrică de textile din Egipt. Vezi aici cum poţi să te angajezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Confecţiile este domeniul cu cele mai multe locuri de muncă
Confecţiile este domeniul cu cele mai multe locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă pentru săptămâna aceasta existenţa a 147 de locuri de muncă vacante. Nu este vorba doar despre joburi oferite de firmele din Sălaj, ci şi de oportunităţi de angajare în alte ţări, mai exact în Egipt (Africa).

Cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul serviciilor - 53. 26 dintre acestea sunt oferite de o firmă cu sediul în Bucureşti, SC Lugera&Makler SRL, care angajează 26 de persoane pentru o fabrică de textile din Egipt. Se caută zece controlori de caliatte, opt supervizori pentru liniile de producţie şi opt tehnicieni de mentenanţă. Se cer studii în domeniul confecţiilor, experienţă în domeniu şi cunoaşterea limbii engleze. Cei ce îndeplinesc aceste condiţii şi sunt interesaţi de un job pe continentul african pot să-şi trimită CV-ul la adresa de e-mail: florenta.fugasin@lugera.ro.

Angajatorii din domeniul confecţiilor din Sălaj oferă, la rândul lor, 50 de locuri de muncă. 15 sunt la Universal, tot 15 sunt şi la Silvana cehu Silvaniei şi zece sunt la Marci Impex în Zalău.

În construcţii sunt 38 de locuri, dintre care 30 sunt puse la bătaie de o firmă din Deja, SC Vipet Com SRL, care angajează muncitori pentru construcţii de drumuri.

Industria alimentară oferă şase locuri de muncă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite