Sălaj: A furat maşina pe care o vânduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

     Unui zălăuan de 54 de ani i s-a făcut dor de fosta maşină, aşa că a furat-o de bărbatul căruia i-o vânduse în urmă cu doi ani. Bărbatul din Zalău a fost prins în scurt timp de poliţişti, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Un tânăr de 34 ani, din localitatea Suplacu de Barcău (judeţul Bihor) a rămas fără maşină, marţi dimineaţa, după ce a lăsat-o în parcarea unui restaurant, din localitatea Porţi.

Poliţiştii din comuna sălăjeană Marca l-au prins pe făptuitor în câteva ore.  Acesta, P. Vasile de 54 ani, din Zalău, conducea autoturismul furat prin localitatea Ip. „Maşina era  însă  înmatriculată pe numele său, dar o vânduse în urmă cu doi ani, iar noul proprietar, H. Zoltan nu l-a transcris”, spune Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 Autoturismul a fost predat păgubitului, iar zălăuanul este cercetat în stare de libertate, pe numele lui întocmindu-se  dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar acum riscă până la 15 ani de închisoare.    

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite