Revelion în stradă la Zalău: muzică live, Pluguşor şi artificii în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trecerea din 2014 în 2015 va fi marcată, la Zalău, printr-un spectacol în aer liber şi focuri de artificii organizate de municipalitate. Ultimul spectacol în stradă de Revelion a fost organizat la Zalău în noaptea dintre 2006 şi 2007, fiind sărbătorită, atunci, intrarea României în Uniunea Europeană.

Pentru zălăuanii care vor petrece Revelionul 2015 în stradă Primăria pregăteşte, după opt ani de ”linişte”, un spectacol în aer liber care să marcheze trecerea dintre ani. Spectacolul în aer liber va începe în 31 decembrie la ora 22.00 cu muzică mixată de un DJ, după care, de la ora 23.00, trupa de cover Score Band, din Cluj Napoca, va susţine un miniconcert. Înainte de ora 24.00, câţiva tineri de la Ansamblul Columna al Casei Municipale de Cultură vor pune în scenă ”Pluguşorul”, urmat, la ora 24.00, de nelipsitele focuri de artificii. După artificii, Score Band va continua, o vreme, să întreţină atmosfera din central Zalăului. O companie de telefonie mobilă a oferit pentru organizarea evenimentului o sponsorizare în valoarea de 2.000 de euro.

Citeşte şi VIDEO Miracole de Crăciun: faptele bune devin molipsitoare!

Colindătorii pentru cauze nobile. Un grup de oameni generoşi cântă de Crăciun pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de leucemie

FOTO Tânăra care îi ajută pe copiii lihniţi de foame, care muncesc, după şcoală, pentru a-şi întreţine familiile

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite