Onorica Abrudanu: "Mă aşteptam de mult să fiu schimbată, dar nu de USL, ci de PDL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Onorica Abrudanu, până vineri subprefect al judeţului Sălaj, a părăsit astăzi oficial Prefectura nu înainte de a face câteva ultime declaraţii vizavi de conjunctura politică în care se află.

"Sincer, mă aşteptam de mult să fiu schimbată, dar nu de USL ci de PDL", a spus ea, referindu-se la declaraţiile unor lideri ai PDL Sălaj, partid care a promovat-o în funcţia de prefect, care au anunţat că nu o mai vor în organizaţie. "Vă mulţumesc mult pentru m-aţi schimbat dumneavostră şi nu foştii mei colegi", s-a adresat Onorica Abrudanu sâmbătă,  ministrului de Interne Ioan Rus şi liderilor USL Sălaj, reuniţi la Consiliul Judeţean Sălaj la ceremonia de învestire a prefectului Filonaş Chiş.

Onorica Abrudanu nu a ratat, totuşi, ocazia, de a le reproşa celor de la USL faptul că nu au promovat o femeie pentru funcţia de subprefect al Sălajului. "Nu voi înceta să lupt pentru solidaritatea femeilor şi pentru eliminarea conservatorimului din minţile electoratului român", a anunţat ea, susţinând că "sunt doamne în Sălaj care pot face faţă oricăror provocări, politice sau de orice fel".

Reamintim că hotărârea de eliberare din funcţia de subprefect a Onoricăi Abrudanu a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu cea de numire a noului subprefect, Lucian Băican, care aşteaptă să fie publicată cel mai devreme luni, 21 mai.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite