Noile chioşcuri stradale îşi fac apariţia pe trotuarele Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele chioşcuri stradale moderne îşi fac apariţia pe străzile municipiului Zalău. Primăria Zalău a interzis comercializare de produse alimentare în chioşcurile stradale şi a impus comercianţilor care rămân schimbarea lor cu altele mai moderne.

Anul trecut, Consiliul Local a decis să nu mai dea voie agenţilor comerciali să vândă alimente în chioşcurile stradale. Administraţia publică locală a decis totuşi să le prelungească contractele de închiriere a spaţiilor până la data de 30 iunie 2010.

11 agenţi economici sunt obligaţi să-şi închidă mica afacere, în timp ce aproximativ 30 de chioşcuri de ziare, cărţi, plăcinte, fast-food şi flori se vor muta în casă nouă.

Costurile de construcţie a noilor amplasamente vor fi suportate de agenţii economici care el închiriază. În plus, ei vor plăti către primărie o chirie între 25 şi 35 de lei pe lună pentru spaţiul pe care este amplasat. Primăria a impus doar modelul, înclusiv culoarea şi materialul, după care se va construi chioşcul, în funcţie de activitatea comercială care se va desfăşura acolo.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite