FOTO Dragostea pentru sport nu ţine cont de vreme ori de vârstă. Copii şi octogenari au alergat pe ploaie la Ziua Sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii şi-au luat copiii şi au alergat la cros FOTO Adevărul
Părinţii şi-au luat copiii şi au alergat la cros FOTO Adevărul

De la copii de grădiniţă, la bunici octogenari - cu toţii s-au aliniat, sâmbătă, 31 mai, la startului crosurilor organizate de compania multinaţională TenarisSilcotub în cadrul Zilei Sportului.

Startul în crosul de 10 kilometri s-a dat la ora 10.00 şi a aliniat la linia de pornire 86 de atleţi. Chiar dacă majoritatea concurenţilor au fost atleţi de performanţă şi elevi ai liceelor de profil, în cursă au luat startul şi angajaţi ai companiei organizatoare, dar şi iubitori ai sportului cu vârste venerabile. Este cazul, spre exemplu, al profesorului Petru Bologa, care a reuşit să încheie cursa deloc uşoară. Mai mult, după numai o oră, el a participat şi în crosul de 3 kilometri.


În cursa de 3 kilometri au luat startul, încurajaţi de Janina Corondan şi Cosmin Cernat, 948 de alergători. Printre ei, şi Margareta şi Emil Sufleţei, cei doi octogenari din Alba Iulia, care au încheiat cursa braţ la braţ dar, mai ales, fericiţi că au scos un timp mai bun cu 7 minute decât la cursa precedentă, de la Călăraşi. Chiar dacă nu au câştigat categoria lor de vârstă (66 plus), cei doi soţi au fost recompensaţi de organizatori, pentru admirabilul lor efort, cu un premiu special.


La cursă au participat şi inspectorul şcolar general Gheorghe Bancea, medicul Minodora Bogdan, şeful secţiei de cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean, dar şi sportivi cunoscuţi, precum atleta Paula Todoran şi voleibalistul Adrian Feher, invitaţi de organizatori să anime competiţia.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite