Flagrant în Sălaj: Adolescenţi prinşi când ridicau de la curier mii de articole pirotehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au ales cu dosare penale FOTO IPJ Sălaj
Tinerii s-au ales cu dosare penale FOTO IPJ Sălaj

Trei adolescenţi au fost prinşi în flagrant imediat după ce au ridicat de la o societate comercială de curierat peste 3.000 de bucăţi de articole pirotehnice.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant, joi, 20 decembrie, trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, unul din comuna Bobota şi doi din comuna Bănişor, imediat după ce au ridicat de la o firmă de curierat trei colete în care se aflau 3.463 de bucăţi de articole pirotehnice, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Conform sursei citate, primul a ridicat 1.122 de bucăţi, al doilea, 120 de bucăţi, în timp ce în coletul celui de-al treilea erau 2.221 de bucăţi.

În cele trei pachete au mai fost găsite şi cinci baterii de artificii cu 49, respectiv 100 de focuri. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de articolul 37 din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Mai puteţi citi:

VIDEO Agent de pază snopit în bătaie în miezul zilei. A încercat să se apere cu spray paralizant, dar a fost doborât cu un pumn

Proxenet săltat de poliţişti. Bărbatul racola minore şi le vindea clienţilor în pensiuni109

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite