Evaluare Naţională 2015 la matematică. Elev din Sălaj: „Ăstea sunt subiecte de corigenţă, nu de examen. Eu sunt de 6 la matematică, dar aici iau 10“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marc spune că subiectele au fost ”de corigenţă”
Marc spune că subiectele au fost ”de corigenţă”

Optimism debordant al candidaţilor la ieşirea de la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2015. Până şi cei mai puţin pricepuţi la această disciplină s-au declarat uimiţi de simplitatea subiectelor.

Evaluare Naţională 2015. Subiecte ”simple” la matematică

Printre primii elevi care au ieşit de la proba de matematică la Centrul de Examen de la Şcoala ”Gheorghe Lazăr” din Zalău s-a numărat Marc Negrean, care s-a declarat şocat de simplitatea subiectelor. ” ”Ăstea sunt subiecte de corigenţă, nu de examen. Eu sunt de 6 la matematică, dar aici iau 10”, a spus el.


Împreună cu Marc a ieşit Alex Grec, care a confirmat că subiectele de la matematică nu au prea pus probleme candidaţilor. ”Eu sunt de 9 la matematică, dar iau 10 fără probleme la examen. A fost foarte uşor”, ne-a declarat el.

Evaluare Naţională 2015. ”Subiectele au fost bine făcute”


De cealaltă parte, dascălii de specialitate sunt mai rezervaţi în optimism decât elevii. ”Subiecte au fost bine făcute şi sunt rezonabile. Nu depăşesc programa, acoperă cam tot ce este de acoperit şi are părţi care, după cum este şi normal, îi pot departaja pe copii”, a explicat Daniela Vlaicu, profesoară de matematică la aceeaşi şcoală.


Nu este pentru prima oară când elevii au apreciat subiectele ca fiind foarte uşoare, însă nu de fiecare dată când s-a întâmplat aşa notele au fost pe măsura aşteptărilor lor. Care va fi situaţia în acest an se va vedea vineri, 26 iunie, când în centrele de examen vor fi afişate primele rezultate.

În Sălaj au fost înscrişi la acest examen 2.133 de absolvenţi de clasa a VIII-a, care au susţinut probele în 57 de centre. Lucrările lor sunt corectate în patru centre zonale de evaluare.

Rezolvări subiecte matematică Evaluare Naţională 2015

Adevărul oferă rezolvări pentru subiectele de la matematică, propuse la Evaluare Naţională 2015. Vă rugăm să consultaţi acest articol:

Evaluare Naţională 2015 - Rezolvare subiecte matematică

Vă mai recomandăm:

Evaluare Naţională 2015 Sălaj. Subiecte ”uşoare” la Matematică


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite