Dumitru Blaga şi-a dat demisia din Consiliul Local Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Blaga este membru PDL de aproximativ un an FOTO Arhivă
Dumitru Blaga este membru PDL de aproximativ un an FOTO Arhivă

Devenit recent patron de televiziune, pedelistul Dumitru Blaga, om de afaceri şi consilier local, până acum, în Consiliul Local Şimleu Silvaniei, a decis că este momentul să renunţe la funcţia publică pentru a nu afecta imparţialitatea politică a postului TV.

Dumitru Blaga, ales în iunie 2012 consilier local pe listele PDL, şi-a dat astăzi demisia din Consiliul Local Şimleu Silvaniei. Contactat telefonic, membrul PDL şi-a justificat gestul prin faptul că nu doreşte ca recenta sa investiţie într-un post de televiziune să fie asociată cu vreun partid politic. Cu toate că nu şi-a dat demisia şi din PDL, Dumitru Blaga susţine că apartenenţa sa politică nu ar afecta imparţialitatea politică a viitoarei televiziuni aşa cum s-ar fi întâmplat, cel puţin la nivel de percepţie şi imagine, dacă ar fi rămas consilier local.

Democrat - liberalul a intrat în politică abia anul trecut, cu puţin timp înainte de alegerile locale. Este cunoscut ca şi prosper om de afaceri, cu investiţii în special în producţia de mobilă, transporturi şi, mai nou, în media. Numele său apare şi într-un dosar de evaziune fiscală, aflat pe rolul Tribunalului Sălaj.

Citeşte şi Candidatul PDL pe Colegiul senatorial 1, reclamat de USL la BEJ

Se întâmplă în Sălaj: politica, afacerile şi evaziunea fiscală fac casă bună împreună

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite