CUPA EHF a plecat în Rusia. Fetele lui Tadici nu au reuşit să o păstreze la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Zalău a pierdut aseară, în Sala Polivalentă "Antonio Alexe" din Oradea, manşa retur a Cupei EHS la handbal feminin, diputată împotriva rusoaicelor de la Lada Togliatti.


În manşa tur, desfăşurată acasă la formaţia din Rusia, HC pierduse cu 30 - 24, diferenţa de şase goluri nepărând imposibil de recuperat în returul de la Oradea, mai ales că fetele lui Tadici au avut de partea lor un public minunat, mare parte format din suporteri zălăuani, care le-au susţinut pe toată durata partidei.

Benefiind şi de acest avantaj, al susţinerii publicului, echipa de Zalău a început prima repriză în forţă, desprinzându-se la un moment dat chiar la patru goluri (9:5). Rusoaicele, băgate în priză de antrenorul Evgheni Trefilov, şi-au revenit pe finalul primei echipe, apropiindu-se la numai două goluri de zălăuance - 10:8. Exceptând primele minute, cea de-a doua repriză a aparţinut, însă, rusoaicelor, care au recuperat treptat diferenţa, ba chiar au reuşit să câştige la un punct distanţă, partida încheindu-se la scorul de 20: 21.

După victoria de la Oradea, echipa Lada Togliatti pleacă din România cu Cupa EHF. Trofeul a stat şi la Zalău însă numai pentru câteva zile, fiind expus de la începutul acestei săptămâni şi până la plecarea la Oradea în holul Consiliului Judeţean.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite