Cum a fost prins şoferul fugar care a trecut cu camionul peste un bătrân. Ce a declarat poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost găsită pe carosabil având capul zdrobit. Şoferul care a provocat accidentul a fost de negăsit timp de câteva ore.

De aproximativ cinci ore au avut nevoie poliţiştii pentru a-l identifica pe şoferul care a provocat joi, 27 februarie, un teribil accident de circulaţie în urma căruia un bărbat de 77 de ani şi-a pierdut viaţa. Victima a fost observată de un trecător, pe carosabil, având capul zdrobit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, primele cercetări au stabilit că joi, în jurul orei 18.40, un zălăuan de 52 de ani, în timp ce conducea autoutilitara pe direcţia Satu Mare – Zalău, în localitatea Sălăjeni, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Bocşa, care se afla căzut pe acostamentul drumului. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, însă a fost identificat la ora 23.30, la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.
Surse din cadrul anchetei susţin că şoferul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă. El le-a declarat poliţiştilor că nu l-a văzut pe bărbatul căzut pe carosabil şi nici nu îşi aminteşte să îl fi accidentat. În schimb, pe camionul său, anchetatorii au găsit urme de sânge.

Pe numele bărbatului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei/
Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală, necropsia urmând să stabiliească dacă victima era sau nu decedată la momentul producerii accidentului, respectiv dacă între accident şi decesul acesteia există o legătură de cauzalitate.

Mai puteţi citi:

Bărbat cu capul zdrobit, găsit pe marginea drumului. Prima ipoteză a poliţiştilor

Accident mortal pe DN1H. Un tânăr de 27 de ani a decedat după ce a adormit la volan

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite