Capacitate 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În judeţ au fost amenajate 54 de centre de examen FOTO Andreea Vilcovschi
În judeţ au fost amenajate 54 de centre de examen FOTO Andreea Vilcovschi

Evaluare Naţională Sălaj 2017. 1.896 de elevi de clasa a VIII-a din judeţul Sălaj s-au înscris pentru a susţine examenele de Evaluare Naţională. Miercuri, 21 iunie, 1.808 dintre ei au participat la proba la matematică.

Peste 1.800 de absolvenţi de gimnaziu au trecut astăzi prin emoţiile celei de-a doua probe a examenului de Capacitate. Ei au fost evaluaţi în 54 de centre de examen amenajate în judeţul Sălaj.

Următoarea probă se va desfăşura joi, 22 iunie, la limba maternă. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Eucaţiei Naţionale primele rezultate, înainte de contestaţii, vor fi afişate în 26 iunie, până la ora 16, când vor fi depuse şi eventualele contestaţii. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi publicate, în 30 iunie 2017. Notele obţinute vor avea o pondere de 80 la sută în calculul medie de admitere la liceu, diferenţa de 20 la sută fiind dată de media de absolvire a claselor V-VIII.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, la acest examen s-au înscris 1.896 de elevi, faţă de 1.996, în anul 2016.

Vă mai recomandăm:

Capacitate 2017. Evaluarea Naţională la Matematică Sălaj. Un elev a primit subiectul de rezervă după ce a întârziat din motive medicale

VIDEO Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională Sălaj

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite