Acţiunea ”Blocada” aduce serioşi bani la buget: încă 180.000 de lei, din amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea amenzilor ajunge săptămânal, la 180.000 de lei
Valoarea amenzilor ajunge săptămânal, la 180.000 de lei

După ce în săptămâna precedentă poliţiştii sălăjeni au aplicat amenzi de aproape 200.000 de lei, aceeaşi sumă a fost luată şi în perioada 15 - 22 august din buzunare contravenienţilor, în special din cele ale şoferilor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, în perioada menţionată au fost constatate  29 de infracţiuni, din care 11 în flagrant, 13 la regimul circulaţiei rutiere, iar 5 alte genuri de infracţiuni.  De asemenea, poliţiştii au constatat 982 de contravenţii, din care 738 pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere. Dintre acestea, 2 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru consum de alcool la volan, iar 512 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 180.175 lei.


Totodată, poliţiştii au reţinut 56 de permise auto şi au retras 14 certificate de înmatriculare, pentru defecţiuni tehnice.


Acţiunea ”Blocada” este organizată de Poliţia Românăşi vizează frontierele de vest şi sud ale României. La acţiune participă poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de graniţă şi judeţelor limitrofe acestora. Urmare a intensificării tranzitului către zonele turistice şi localităţile de domiciliu ale cetăţenilor români care lucrează în străinătate şi a creşterii valorilor de trafic, în vederea diminuării riscului rutier şi fluidizării circulaţiei pe principalele drumuri naţionale care fac legătura cu Ungaria şi Bulgaria, Acţiunea Blocadava finaliza în data de 31 august.


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite