VIDEO Scuza bătăuşului din Vaslui care a mutilat faţa iubitei, din gelozie: ”Dansa când cu unul, când cu altul. Nu mi-a convenit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul se află internat la Spitalul din Vaslui, după ce şi-a fracturat piciorul
Agresorul se află internat la Spitalul din Vaslui, după ce şi-a fracturat piciorul

Bărbatul de 35 ani care şi-a mutilat partenera de viaţă, zdrobindu-i faţa cu picioarele, susţine că şi-a ieşit din minţi din cauza geloziei şi nu a suportat să-şi vadă femeia dansând cu alţi bărbaţi sau făcându-le complimente.

Sătenii din localitatea vasluiană Poieneşti sunt şocaţi de drama prin care trece femeia de 31 ani, ţinută în viaţa doar cu ajutorul aparatelor, care marţi noapte a fost strivită în bătaie de partenerul de viaţă. Martorii care au văzut-o după agresiune, până la sosirea echipajului SMURD, spun că ”numai în filme” le-a fost dat să vadă o astfel de cruzime şi nu îşi explică de ce bărbatul, cunoscut ca fiind o persoană violentă, este încă în libertate.

”Cu forţă o trăgea şi o lovea, i-a dat zeci de lovituri cu piciorul în cap. Era ca o fiară, nu te puteai apropia. Numai în filme am văzut aşa. De la atâtea lovituri avea faţa intrată înauntru, cu tot cu ochi”, povesteşte îngrozit, Vasile Fandarac, martor la agresiune.

Scenele de groază au avut loc în curtea viitorilor cumătri. Cătălin Nistor Bica a mers în vizită împreună cu concubina sa la familia Fandarc, cărora urma să le boteze un copil la sfârşitul acestei săptâmâni. În timp ce puneau la punct detaliile botezului, în casă a început o mică petrecere.  Barbatul de 35 de ani şi partenera acestuia erau deja bauti, iar femeia a dansat si cu ceilalţi bărbaţi din casă, făcând complimente viitorului cumătru, un tânăr de 20 ani, ceea ce l-a înfuriat.

Gelozia l-a scos din minţi, astfel că i-a cerut femeii să îl însoţească afară pentru a sta de vorbă.  În apropierea porţii, individul i-a dat cateva palme tinerei, iar aceasta, speriată a fugit pe lângă gard. a fost ajunsă din urmă, iar scenele care au urmat cu greu pot fi descrise. Femeia a fost izbită într-un gard, într-un fânar, iar apoi călcată în picioare. Zeci de lovituri i-a aplicat cu picioarele numai în zona feţei. 

Acum, aflat la rându-i la spital, cu piciorul fracturat, bărbatul susţine că îi pare rău pentru ce a făcut dar că ”faptul e consumat”. Pune totul pe seama geloziei şi a alcoolului.

”Dansam acolo şi ea dansa cu Vasile, cu finul. Când cu unul, când cu altul. Nu mi-a convenit. Zicea că îi e drag de finul. Am tăcut. Când ne-am oprit din dans, ea a fugit după casă. Eu am izbit-o  cu capul într-un gard, într-un fanar, nu mai ştiu, că era seară”, povesteşte agresorul.
Nistor Bica este cunoscut în sat pentru comportamentul său agresiv. A mai fost căsătorit de două ori, dar de fiecare dat şi-a batut partenerele. Mariana Cernăuţi, tânăra ajunsă în comă la spital, o femeie greu încercata, al carei sot s-a spanzurat în italia şi a lasat-o cu doi baieti, de 14 şi 15 ani. 
Medicii Spitalului de Neurochirurgie Iaşi, unde se află internată, sunt încă sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire.

Între timp, poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal, însă agresorul nu a fost încă audiat. El este cercetat pentru trei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, având în vedere că după agresiune s-a urcat la volanul maşinii, beat fiind şi fără permis. Pe drum a provocat un accident, intrând cu maşina într-un stâlp, în urma impactului, fracturându-ăi un picior. În privinţa agresiunii, poliţiştii afirmă că vor face încadrarea juridică după ce vor primi concluziile medico legale provizorii, legate de starea victimei.

Agresorul se află internat la spitalul din Vaslui

bataus poienesti
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite