Vaslui: Sport: Hizo se teme de Victoria Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Chiar dacă a învins CFR Cluj şi Universitatea Craiova, antrenorul galben-verzilor se teme de Victoria Brăneşti, echipă care o va întâlni în cea de-a XIII-a etapă a Ligii I.

Cu 16 puncte obţinute în ultimele 6 etape şi cu o altă atmosferă în lot de la debarcarea lui Lopez Caro, elevii lui Viorel Hizo nu ar avea motive să se teamă de Victoria Brăneşti, echipă pe care o vor întâlni etapa viitoare. Cu toate acestea, tehnicianul galben-verzilor a declarat că meciul cu Brăneştiul este unul foarte greu deoarece oaspeţii sunt imprevizibili.

„Ne aşteaptă un joc nu greu, ci foarte greu, pentru că am văzut ultimele  două jocuri ale Victoriei Brăneşti din deplasare. Au obţinut 4 puncte, deşi în ambele partide au fost conduşi cu 2-0", a declarat „Dulăul" într-o conferinţă de presă, care a ţinut să mai precizeze că anul sezonul acesta aparţine formaţiilor mici din provincie. „Echipele mici produc multe surprize. Se anulează astfel diferenţa de valoare dintre echipele mai bine cotate şi cele mici. Sunt 7-8 echipe care pot ajunge oricând în faţă pentru că 4 victorii, spre exemplu, le pot propulsa în fruntea clasamentului. Sper ca această regulă să nu ne vizeze şi pe noi", a mai adăugat Hizo.

Partida dintre FC Vaslui şi Victoria Brăneşti va avea loc mâine,pe stadionul Municipal, cu începere de la ora 18:30.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite