Vaslui: Pieţarii au vândut zarzavaturi la lumina lumânărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de aproximativ o oră, cei aproximativ 60 de zarzavagii din subsolul halei Piaţa Traian, din municipiul Vaslui,  şi-au comercializat legumele şi fructele la lumânare.

Potrivit declaraţiilor furnizorului de energie electrică, E.ON Moldova, întreruperea curentului s-a datorat necesităţii racordării Pieţei Traian la un nou post de transformare. „Nu a fost vorba de vreo avarie, ci de executarea unor lucrări programate de conectare a unor obiective, la solicitarea administraţiei pieţei. În aceste condiţii, nu ne facem răspunzători de faptul că acei comercianţi din piaţă au vândut la lumina lumânării, mai ales că ei au fost anunţaţi încă din cursul zilei de miercuri de această întrerupere planificată a energiei electrice", a declarat Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova Distribuţie.

Rămaşi pe întuneric, comercianţii s-au consolat cu faptul că vasluienii şi-au cumpărat nestingheriţi produsele.

"Cei de la administraţia pieţei ne-au dat lumânări şi lămpi.  Lumea a venit şi, deşi, stăteam cu lumânările lângă cântare şi-a luat fiecare ce a vrut de la noi", a declarat Maria Boghiu,  una din vânzătoarele din subsolul Pieţei Traian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite