Vasile Blaga la Vaslui: „Prea i-am promovat pe unii care ne-au cunoscut doar atunci când am fost la putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga a vorbit în faţa a aproximativ 200 de oameni FOTO:adevarul
Vasile Blaga a vorbit în faţa a aproximativ 200 de oameni FOTO:adevarul

Prezent, sâmbătă, la Vaslui pentru a-şi prezenta moţiunea „PDL-politica dincolo de lozinci“, Vasile Blaga a declarat că regulile se vor schimba în cazul în care va ajunge preşedintele partidului, iar cei care vor fi promovaţi vor fi doar militanţii acestei grupări politice.

Blaga le-a promis celor aproximativ 200 de susţinători de-ai săi din Vaslui că, pe viitor, nu vor mai ajunge în funcţii importante acei oportunişti care s-au înscris în partid doar când acesta era la putere. 

„Eu vă spun că militanţii noştri trebuie să fie promovaţi. Prea i-am promovat pe unii care ne-au cunoscut doar atunci când eram la putere. Trebuie respectat un principiu pentru a fi un partid puternic, şi anume cel al meritocraţiei. Dacă ne va fi bine şi vom ajunge, din nou, ceea ce am fost, voi propune partidului cu un an înainte de alegeri să închidem porţile“, a spus Blaga. 

La întâlnirea cu Blaga au fost prezenţi aproximativ 200 de membri ai Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL, în frunte cu preşedintele acesteia, Dan  Marian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite