Un hoţ care dăduse mai multe spargeri a sunat la 112 pentru a cere să fie salvat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal hoţului FOTO Adevărul
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal hoţului FOTO Adevărul

Un bărbat care a spart mai multe boxe din subsolul unui bloc din centrul Vasluiului, de unde a furat diverse bunuri cu care a umplut un rucsac, a sunat la 112 şi a cerut ca poliţiştii să vină să îl salveze, pe motiv că aude zgomote ciudate, el aşteptându-i pe oamenii legii într-una din boxe, anunţă Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, un bărbat în vârstă de 31 de ani a spart şapte boxe dintr-un bloc din centrul municipiului Vaslui şi, după ce şi-a umplut rucsacul cu mai multe bunuri, s-a oprit într-una din boxe pentru a bea o sticlă cu vin.

La un moment dat, bărbatului i s-a părut că aude zgomote ciudate şi, de frică, a sunat la 112 pentru a cere sprijinul poliţiştilor.

„Poliţiştii deplasaţi la locul indicat l-au găsit pe tânăr aşteptând cuminte într-una din cele şapte boxe în care intrase, pe rând, prin efracţie. Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, având în vedere că rucsacul cu bunurile sustrase a fost găsit asupra lui", a declarat, l purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbatul, din localitatea vasluiană Beneşti, este cunoscut de către poliţişti cu antecedente penale pentru furt calificat.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite