Tudor Ciuhodaru: „Tragedii precum cea de la Bârlad nu ar trebui să se mai repete”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul ieșean a fost impresionat de cazul ambulanțierilor bătuți de Enache Frangulea și spune că va face lobby în Parlament pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru medici.

Tudor Ciuhodaru, medic și deputat ieșean crede că ar trebui înființat câte un post de Poliție Comunitară în fiecare unitate sanitară, pentru ca evenimente precum cel de aseară să nu se mai repete.

„Nu putem trece cu vederea că agresiunile asupra cadrelor medicale perturbă grav activitatea medicală, având consecințe nefavorabile și în terapia altor pacienți. E nevoie de măsuri urgente precum înființarea de birouri ale politiei comunitare în instituțiile sanitare care să duca la diminuarea riscului unor agresiuni asupra cadrelor medicale și care să asigure siguranța celor care lucrează in unitațile sanitare. E momentul ca prin lege să salvam viețile celor care salveaza vieți", a spus Ciuhodaru.

Află cum au fost loviți un medic și o asistentă chiar în ambulanță

Reacția medicului ieșean a venit după ce aseară un medic și o asistentă au fost loviți de Enache Frangulea, de 55 de ani, chiar în mașina Ambulanței. Acesta se afla în stare de ebrietate și a stricat și un aparat sanitar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite