Spaniolii vin să facă lucrările de canalizare în Bârlad: cartierele Munteni şi Podeni, modernizate în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia organizată de Primăria Bârlad privind efectuarea lucrărilor de canalizare menajeră în cartierele Munteni şi Podeni a desemnat drept câştigătoare o firmă din Spania

Marţi, 31 mai, a avut loc licitaţia pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările din cadrul proiectului „Extindere reţea canalizare menajeră în cartierele Munteni şi Podeni din municipiul Bârlad”. Opt firme s-au înscris la licitaţie, una din ele fiind descalificată.

Câştigătoarea licitaţiei a fost societatea Espina Obras Hidraulicas SA Spania, firma care a făcut cea mai bună ofertă.

Anunţul a fost făcut public de primarul interimar Marin Bunea în cadrul unei conferinţe de presă. Edilul a spus că vor mai dura minimum şapte zile până la semnarea contractului, interval în care se va face verificarea documentaţiei. Prin urmare, contractul va fi semnat după alegerile locale.

Termenul de execuţie este de 24 de luni de la semnarea contractului. Canalizarea menajeră din cele două cartiere va avea o lungime de circa 22.000 de metri şi patru staţii de pompare a apelor uzate. În total, vor beneficia de canalizare peste 2.400 de familii de pe 73 de străzi din Munteni şi Podeni.

La licitaţia publică s-au înscris opt societăţi din Bârlad, Iaşi, Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Italia, Spania şi Germania.

Investiţia este prevăzută cu o valoare maximă de 15.368.723 de lei fără TVA, bani care au fost împrumutaţi de la CEC de Primăria Bârlad.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri