Soţia unui fost medic ginecolog din Negreşti, ucisă în propria locuinţă. Criminalul a dat foc apartamentului şi a smuls camera video din apropiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona s-a umplut de criminalişti
Zona s-a umplut de criminalişti

O bătrână de 93 de ani, soţia unui fost medic ginecolog din oraşul Negreşti a fost ucisă în noaptea de joi spre ineri într-un bloc situat în centrul oraşului, în apropierea Primăriei şi a sediului Poliţiei. Agresorul a smuls una dintre camerele de supraveghere situate în apropiere.

Flăcările au fost observate de un vecin care a suna imediat la 112. Ştiind că în apartament locuieşte bătrâna singură în zonă a fost dirijat şi un echipaj de la ambulanţă. Cadrele medicale sosite la faţa locului au descoperit femeia decedată, prezentând o plagă prin înjunghiere la nivelul pieptului. 

Maria Paraschiv era pensionară şi cunoscută cu afecţiuni medicale. Reprezentanţii Primăriei Negreşti se îngrijeau de soarta bătrânei, ajutând-o cu mâncare şi medicamente.  Femeia avea o pensie de aproximativ 1000 de lei. Banii, cred anchetatorii, au fost ţinta jafului, iar pentru a şterge urmele agresorul sau agresorii au dat foc apartamentului.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Vaslui. Întreg oraşul Negreşti a fost împânzit de criminalişti. Tot noaptea trecută, un magazin din oraş a fost vandalizat iar oamenii legii nu exclud ca între cele două cazuri să existe o legătură.

Oraşul Negreşti este dotat cu sistem video de supraveghere, iar una dintre camerele video amplasate în zona blocului în care locuia victima a fost smulsă noaptea trecută, cel mai probabil de autorul crimei. O cameră video situată în apropierea Centrul de Tineret din oraş a surprins la ora 2.46 un bărbat în timp ce smulge camera video. Fiind întuneric, persoana nu a putut fi identificată, însă poliţiştii au observat un detaliu: persoana purta mănuşi.

Vom reveni cu detalii.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite