Scandal cu violenţă într-un bar din centrul Bârladului. Patru bărbaţi, din care doi membri ai clanului Dura, puşi sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru indivizi sunt cercetaţi pentru patru infracţiuni FOTO Adevărul
Cei patru indivizi sunt cercetaţi pentru patru infracţiuni FOTO Adevărul

Pe numele celor patru scandalagii, Vasilică Dura (31 ani), Costel Dura (38 ani), Ciprian Lupu (19 ani) şi Alexandru Călin (17 ani), a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea a patru infracţiuni

Faţă de cei patru indivizi care au participat la un scandal într-un bar din municipiul Bârlad a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au reţinut 4 persoane care au participat la un scandal care a avut loc într-un bar situat pe strada Republicii (Complex Lux), în noaptea de 15/16 februarie 2015.

Sesizarea a fost primită la Poliţia municipiului Bârlad prin apel la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“În fapt, în noaptea respectivă, D. Vasilică, în vârstă de 31 ani, L. Ciprian, de 19 ani, D. Costel, de 38 ani şi C. Alexandru, de 17 ani, toţi din municipiul Bârlad, au provocat scandal la un bar. D. Vasilică, L. Ciprian şi C. Alexandru au lovit doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi respectiv 41 ani. În timpul altercaţiei, D. Costel a distrus mai multe bunuri din local, valoarea acestora fiind estimată la 300 lei. D. Vasilică, D. Costel şi C. Alexandru sunt cunoscuţi cu antecedente penale pentru comiterea de infracţiuni cu violenţă”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Bărbaţii au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 ore şi ulterior prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Faţă de aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite